top of page
icon_1.png

royal joburg renders

Looking over the sand dunes and perfectly manicured lawns you will find Royal View, perched on the hillside of the Royal Johannesburg golf course. 

 

Inspired by the the birds and endless views of the golf course we offset the interior with blush pinks, golden yellows and warm oak tones that emulate the sunlight glow. As always, we used some incredible wallpapers and fabrics from Elitis. The custom designed brass screens and detailed dining room ceiling were designed to perfection and create an aura of elegance. From concept to completion we designed every inch of this communal building and we loved every minute of it. 

 

Thank you Auria for another wonderfully executed endeavour.


We loved this project and the response from client, visitors, press and residents has filled us with joy! We hope you enjoy the royal view.

WHAT

SENIOR LIVING

WHERE

SANDRINGHAM

WHEN

2021

Communal_Foyer.jpg
Communal_Cafe.jpg
Communal_Dining_3.jpg
Communal_Lounge_3.jpg
Communal_Pool.jpg
bottom of page